Over Pop-up Yoga

Het viel Marjon Bouman, yogadocent en creatief ondernemer, op dat er in haar woonplaats Amersfoort veel leegstand is en ze kwam ineens op het idee om de leegstaande bedrijfspanden te benutten als flexibele yogalocaties.

Cursisten

U kunt als cursist profiteren van een prachtig lesaanbod tegen scherpe prijzen,dat kan zijn in de prettige ‘zachte’ omgeving van een tent , op telkens wisselende, unieke locaties.

 

Pandeigenaren

Voor pandeigenaren is het ook interessant: een leegstaande ruimte is tenslotte ook maar een leegstaande ruimte. Door het pand als decor te laten fungeren voor Pop-up Yoga, wordt de zichtbaarheid vergroot. Het brengt leven in de brouwerij, genereert traffic – er komen mensen over de vloer – en publiciteit. Voor je het weet is de ruimte weer verhuurd! (Waarna Pop-up Yoga er onmiddellijk voor zorgt dat er een nieuwe ruimte beschikbaar is, zoveel mogelijk in de buurt.) Pandeigenaren krijgen bovendien vouchers voor gratis lessen die ze kunnen uitdelen aan personeel, andere huurders of sociaal zwakkeren in de buurt.