Sanna Holdert

Sanna – BodyMindAwareness – Transformational Bodywork

Yoga, Massage, De-armouring, Ademwerk, DansMeditatie en Vrouwenwerk.
Met de Natuur en Zelfbewustwording als inspiratie geeft zij haar lessen en sessies. Ik geef yogalessen vanaf 2007 toen ik mijn VinyasaYogaTT afrondde. Na jaren Filmwerk en decorbouw waar mijn lichaam het nog al te verduren kreeg (doorzetten, laat werken, zwaar werk)
In die (2004-2008) jaren heb ik enorm veel yoga gedaan, nog meer trainingen bij vele internationale teachers en opleidingen (acro/partner yoga, anusara, yin).
Toen kwam de dansmeditatie in mijn leven en dat gaf me meer beweegruimte ‘tussen de regels door’ zeg maar. Dat gaf enorme inzichten in het beweegstelsel en dus ook mijn yoga. Mijn reis ging meer naar binnen; zelfonderzoek en zelfontwikkeling en de Yoga werd zachter en onderzoekender “wat past bij mijn lichaam?” en dus ook ‘wat past bij de lichamen van mijn cursisten.
Mijn Lessen
Ik geef nu vooral YinYang Balans lessen
Balans tussen overgave en innerlijke kracht.
Door de (yin) langzame stretches openen de gewrichten, bindweefsels, meridianen en organen komen we in verstilling, stromen we beter door, verzachten we en worden we soepeler in body and mind.
En de meer spierversterkende (yang) houdingen vanuit verbinding met ons centrum (core) maken ons bewuster van onze bewegingen en kracht en voelen we ons fitter en sterker.
In mijn lessen ligt de nadruk op eigen lichaamsbewustwording,
“Wat is goed voor jouw lichaam op dit moment” wat mag er openen en wat brengt jou nu tot meer rust en meer tot jezelf.
Dat zelf ervaren is een grote leidraad in mijn lessen: hoe en waarom doe je de houdingen en bewegingen zodat ze voor jou optimaal zijn en dat zelf leren voelen en ontdekken.
Tijdens de Yogalessen stimuleer ik de adem tijdens de houdingen en geef ik inspiratie om te verstillen tussen alle gedachtes (van ons drukke hoofd in deze tijden) en meer rust in jezelf te ervaren.
(Les stijlen: YInYang Balans, Yin, SlowFlow, Vinyasa, Hatha)
Mijn massages
De massages zijn heel persoonlijk en vanuit het moment, dat wat nodig is of speelt krijgt de ruimte en aandacht en wordt met de juiste en gewenste aanraking, druk of aandacht benaderd. Wil je lekker ontspannen? Meer in je lichaam uit je hoofd? Of wil je wat gerichter werken aan blokkades? Ik werk samen met jou en luister naar jou en je lichaamswijsheid  Alles is welkom op tafel en veiligheid staat boven alles.  Welkom voor een heerlijke massage!

De speelregels:

*Als je een keer niet kan meld je dan 4 uur van te voren in Momo af anders wordt er een les afgeschreven
*De lessen zijn niet overdraagbaar.
*De leskaarten zijn 12 weken geldig, daarna vervallen de lessen. Er wordt geen geld teruggegeven.

Contact

Wil je meedoen met een yogales van Sanna of heb je vragen? Vul dan onderstaand formulier in.