Mary Ludwig

Hallo ik ben Mary en volg al een tijdje yin- en yoga nidra lessen in de studio van Marjon. Tijdens deze lessen word ik weer bewust gemaakt van mijn lijf in al haar kracht maar ook beperkingen. Ik leer meer te luisteren naar wat ik op dat moment nodig heb en aan kan.

Vanaf 1 oktober 2021 heb ik mijn eigen plek in de pop-up yogastudio voor mijn coachpraktijk Minnemoet. Minnemoet staat voor je eigen moeder zijn en je innerlijke kind koesteren. Jezelf én de ander te minnen.
Ben jij dat gevoel onderweg een beetje kwijt geraakt? Zowel op werk als in je privéleven zet je vaak de ander op de eerste plaats en dan pas jezelf. Totdat je merkt dat je dat teveel doet en het ten koste van jezelf gaat. Soms met alle consequenties van dien.

Ik coach vrouwen op een speelse creatieve manier zich bewust te maken waar ze nu staan en waar ze heen willen. Hoe ze na een grote verandering in hun leven weer krachtig de volgende periode in hun leven kunnen invullen. Op pad naar een meer licht, luchtig en liefdevol leven en daar bewust voor te kiezen.
Daarbij gebruik ik de Maya wijsheid en SoulCollage® kaarten als instrument om inzicht te krijgen in wie je nu werkelijk bent, zonder functie en/of rollen van buitenaf. Dit doe ik zowel tijdens 1-op-1 coachsessies als in (groeps)workshops.

Stel jezelf eens de vraag “Wie ben je echt en vooral wie wil je zijn? “. Ik ondersteun je graag om die antwoorden vanuit je innerlijke wijsheid zichtbaar te maken. Alle antwoorden zitten al in jou.
Hoe zou het zijn om rust in je hoofd te krijgen en meer naar je hart te durven luisteren? Wat is er dan allemaal mogelijk? Met een access bars behandeling kan ik je bij dat bewustwordingsproces helpen.

Ik ontmoet je graag om naar jouw verhaal te luisteren.

Contact

Wil je meedoen met een yogales of heb je een andere vraag? Vul dan onderstaand formulier in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.