Mary Ludwig

Hallo ik ben Mary en volg sinds een tijdje de yogalessen in de studio van Marjon.
Ik volg voornamelijk de yin yoga en yoga nidralessen. Tijdens deze lessen word ik weer bewust gemaakt van mijn lijf in al haar kracht maar ook beperkingen. Ik leer meer te luisteren naar wat ik op dat moment nodig heb en aan kan. Elke keer besef ik me dat door aandacht daar aan te geven ik meer mijn grenzen kan verleggen om in de ontspanning te komen. De yogalessen helpen mij in mijn drukke dagelijkse werk mijn kracht en rust te behouden.

Daarnaast groeit mijn coachpraktijk Minnemoet. Minnemoet staat voor jezelf én de ander meer te leren minnen. Meer uit je hoofd te gaan en naar je hart te luisteren.
Ik faciliteer vrouwen op een speelse manier bewust te maken waar ze nu staan. Hoe ze na een grote verandering in hun leven weer krachtig de volgende periode in hun leven kunnen invullen. Op pad naar een meer licht, luchtig en liefdevol leven.
Daarbij gebruik ik de Maya wijsheid en SoulCollage® kaarten als methode om inzicht te krijgen in wie je nu werkelijk bent, zonder functie en/of rollen van buitenaf. Alle antwoorden zitten in jou.

Stel jezelf eens de vraag “Wie ben je echt en vooral wie wil je zijn? “.
Vanaf januari 2021 start ik met workshops in de studio. Kom jezelf eens op een andere manier ontdekken. Ik wil je graag ont-moeten.

Contact

Wil je meedoen met een yogales of heb je een andere vraag? Vul dan onderstaand formulier in.