Marjon Bouman

Mijn naam is Marjon, nadat ik jaren Pilates lessen heb gegeven kwam, op zoek naar meer verdieping , Hatha yoga op mijn pad. Vanaf dat moment heb ik mijn hart verloren aan yoga. Naast het zelf beoefenen van Yoga ben ik in 2008 de 4 jarige docentenopleiding bij Saswitha in Bilthoven gaan volgen, daarna heb ik de Yin Meditation teacher opleiding bij Stillness in Yoga gevolgd, daar heb ik ook One Year of Meditation gevolgd. Mijn specialisaties zijn chakrapsychologie, yoga en meditatie, adem en adem therapie, pranayama’s en Yin Yoga. Daarnaast heb ik een mindfulness training gevolgd, Academie voor Klank en diverse workshops meditatie en yoga gedaan.

Saswitha Yoga is een vorm van hatha yoga die uitgaat van de eenheid van lichaam en bewustzijn waarbij de adem de verbinding vormt. Kenmerkend voor Saswitha Yoga is de manier waarop je adem gebruikt als middel om in jezelf die verbinding te ervaren.

Tijdens Yin Yoga zitten we gedurende langere tijd in een houding. Bij yin yoga stimuleren we het bindweefsel, de meridianen, bewustwording en de ademhaling. Kenmerkend van Yin Yoga is de rust in een les, meer meditatief.

Yoga is voor mij bewustwording. Bewustwording van je lichaam, de adem en het denken. Door Yoga en meditatie word je je bewust van de processen in jezelf. Door yoga kan je patronen doorbreken, zonder jezelf geweld aan te doen, maar juist door opzoek te gaan naar je ware zelf. En wat is er mooier dan dat!

Voor Yoga & Pilates geldt, blijf vooral bij jezelf en bij wat jouw lichaam prettig vindt. Met daarin een bepaalde uitdaging voor jezelf. Die zal voor een ieder weer anders zijn.
Zoek tevredenheid. (samtosha)

Naast de groepslessen geef ik ook 1 op 1 les, stoelyoga en yoga op de werkvloer.

lestijden

Maandag

07:30 – 08:30 Hatha Yoga
17.45 – 19.00 Yin Yoga
19:15 – 20:30 Hatha Yoga

Woensdag

09:00 – 10:00 Pilates
10:15 – 11:30 Hatha Yoga
19:15 – 20:15 Pilates
20:45 – 22:00 Hatha Yoga

Vrijdag

08:45- 10:00 Yin Yoga

Contact

Wil je meedoen met een yogales van Marjon of heb je vragen? Vul dan onderstaand formulier in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.