Astrid Ogelo

“Mijn naam is Astrid Ogelo. Ik ben yin yoga en meditatie docent opgeleid bij Stillness in Yoga. Naast yoga docent ben ik holistisch life coach, creatief therapeut en geef ik klankschalen massages in mijn praktijk Moyolife. Vanaf januari 2021 volg ik de dru yoga docent opleiding.

Op de vroege dinsdag avond geef ik een slow flow yoga les. Deze les is licht actief met aandacht voor de grenzen en signalen, die jouw lichaam aan je geeft.
We doen een en dezelfde flow gedurende blokken van 6 weken om een steeds diepere beleving, flexibiliteit, kracht, balans en loslaten te zoeken. Een fijne les om direct na je werk te doen en weer volledig in contact komen met je lichaam.

Mijn Relax yoga lessen van de vrijdagavond zijn gericht op het tot rust brengen van jouw autonome zenuwstelsel en het in balans brengen en laten stromen van jouw energie/qi.
Relax yoga is yin yoga, ademhalingsoefeningen, ontspanningsoefeningen, meditatie, mindfulness en klank. De ene les ligt de nadruk wat meer op ademhalingsoefeningen, de andere wat meer op ontspanningsoefeningen of geef ik een les, waarin ik mijn klankschalen meer laat spreken en ik minimale instructies geef.

Hoewel je in de yin strekking een bepaalde grens opzoekt, is de vorm van yoga gericht op het ontspannen van de spieren, waardoor er naarmate de tijd verstrijkt, meer ruimte ontstaat in het bindweefsel. Ik houd van de verstilling die in yin yoga kan ontstaan. Je zakt als het ware steeds wat verder in de houding. Mijn stem is een instrument, waar jij op kunt vertrouwen. Ik maak graag gebruik van affirmaties, die je zelfvertrouwen, je overtuigingen en de liefde voor jezelf en voor het leven versterken.

Naast de wekelijkse lessen geef ik bij Pop-up yoga regelmatig workshops, zoals de 5 Stresscontainers, en specials, zoals yin yoga, klank en ontspanning. Ik ben een oneindige put van creativiteit en kom steeds weer met nieuwe ideeën, die een vruchtbare bodem vinden bij Pop-up yoga.

Je bent welkom om mijn yoga lessen, workshops en specials te ervaren. Ik kijk naar je uit!”

lestijden

Donderdag:
20.00 – 21.15 Dru & Yin Yoga

Contact

Wil je meedoen met een yogales van Astrid of heb je vragen? Vul dan onderstaand formulier in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.