Docenten

Marjon Bouman

Marjon Bouman

Hatha Yoga & Pilates & Yin Yoga

Door yoga kan je patronen doorbreken, zonder jezelf geweld aan te doen, maar juist door opzoek te gaan naar je ware zelf. En wat is er mooier dan dat!

Meer over Marjon ›

Astrid Ogelo

Astrid Ogelo

Relax Yoga, Slow Flow

Mijn naam is Astrid Ogelo. Ik ben yin yoga en meditatie docent opgeleid bij Stillness in Yoga. Naast yoga docent ben ik holistisch life coach, creatief therapeut en geef ik klankschalen massages in mijn praktijk Moyolife. Vanaf januari 2021 volg ik de dru yoga docent opleiding.

Meer over Astrid

Iris Kasper

Iris Kasper

Yin Yoga & Yoga Nidra

In mijn lessen breng ik je weer ‘terug’ in verbinding met jezelf, ik neem je mee op reis door je lichaam en leer je te luisteren naar wat je lichaam en geest jou te vertellen hebben.
Meer over Iris

Katerina Poposka

Katerina Poposka

Yoga & Pilates, Yoga & Aryuveda, Yoga Nidra

Hi! Mijn naam is Katerina Poposka. Jaren geleden hebben lichamelijke klachten mij geleid naar pilates en yoga beoefening. Beide leerden mij om mijn lichaam bewust te bewegen, te ervaren wat de mogelijkheden zijn en grenzen te respecteren.

Meer over Katerina

Petra Claassen

Petra Claassen

Kunja Kinderyoga

Kinderen houden van beweging en afwisseling. Een les kinderyoga is dan ook dynamisch, er wordt tijd besteed aan zowel in- als ontspanning.

Meer over Petra ›

Tjarda Tijsma

Tjarda Tijsma

Zwangerschaps Yoga

In mijn lessen staan ontspanning, concentratie en kracht centraal. Ontspanning heb je nodig om jezelf niet uit te putten. Concentratie -aandacht- zodat je gedachten geen loopje met je nemen. Kracht heb je nodig om je zwangerschap te dragen en om tijdens de bevalling je kindje ter wereld te brengen.


Meer over Tjarda

Mary Ludwig

Mary Ludwig

Minnemoet coaching

Ik faciliteer vrouwen op een speelse manier bewust te maken waar ze nu staan. Hoe ze na een grote verandering in hun leven weer krachtig de volgende periode in hun leven kunnen invullen. Op pad naar een meer licht, luchtig en liefdevol leven.


Meer over Mary