Docenten

Marjon Bouman

Marjon Bouman

Hatha Yoga & Pilates & Yin Yoga

Door yoga kan je patronen doorbreken, zonder jezelf geweld aan te doen, maar juist door opzoek te gaan naar je ware zelf. En wat is er mooier dan dat!

Meer over Marjon ›

Sylvia Siegmund

Sylvia Siegmund

Familie Yoga

Sylvia geeft les aan yogi’s van klein tot groot: van peuters tot senioren, want Yoga is waardevol voor mensen van alle leeftijden!
Meer over Sylvia›
Iris Kasper

Iris Kasper

Yin Yoga & Yoga Nidra

In mijn lessen breng ik je weer ‘terug’ in verbinding met jezelf, ik neem je mee op reis door je lichaam en leer je te luisteren naar wat je lichaam en geest jou te vertellen hebben.
Meer over Iris

Katerina Poposka

Katerina Poposka

Yoga & Pilates, Yoga & Aryuveda, Yoga Nidra

Hi! Mijn naam is Katerina Poposka. Jaren geleden hebben lichamelijke klachten mij geleid naar pilates en yoga beoefening. Beide leerden mij om mijn lichaam bewust te bewegen, te ervaren wat de mogelijkheden zijn en grenzen te respecteren.

Meer over Katerina

Petra Claassen

Petra Claassen

Kunja Kinderyoga

Kinderen houden van beweging en afwisseling. Een les kinderyoga is dan ook dynamisch, er wordt tijd besteed aan zowel in- als ontspanning.

Meer over Petra ›

Tjarda Tijsma

Tjarda Tijsma

Zwangerschaps Yoga

In mijn lessen staan ontspanning, concentratie en kracht centraal. Ontspanning heb je nodig om jezelf niet uit te putten. Concentratie -aandacht- zodat je gedachten geen loopje met je nemen. Kracht heb je nodig om je zwangerschap te dragen en om tijdens de bevalling je kindje ter wereld te brengen.


Meer over Tjarda