Agenda


18 september Klankconcert Pim de Groot

Pim de Groot: Bedenker en oprichter van de Academie voor Klank. Tevens hoofddocent bij de opleidingen Integraal Klankwerk, Pedagogisch Klankwerk, Klank & Ontspanning en het verdiepingsjaar
“The Sound Experience”.

Pim werkt met volwassenen en kinderen, individueel en in groepsverband. Geeft klank(schaal)concerten, workshops en trainingen. Daarnaast verzorgt hij op aanvraag kortlopende coachingstrajecten (Anahata Resonantie).

Het klankschaalconcert kan een diepgaande lichamelijke en geestelijke
ontpanning teweeg brengen. De geluidsgolven van de boventoonrijke klanken
stimuleren wellicht ook onze hersenen tot het maken van meer en andere
verbindingen. In dat geval is er sprake van een bewustzijnsverruimende werking.

Tijd: 19.30-20.30u
Prijs: €15,00

Meld je aan via info@pop-upyoga.nl


4 oktober Yin & Yang & Klankreis

Het lichaam, de adem en je mind vrij maken door Yin & Yang Yoga oefeningen. Marjon neemt je in deze workshop mee op de haar typerende manier van lesgeven.  Ongedwongen en ontspannen mag je je overgeven aan de houdingen

Dan ga je heerlijk ontspannen op een matje liggen en laat je lichaam en geest in een nog diepere ontspanning brengen door de klanken van onder andere gong, violen, zingende zaag, Native American fluiten en stem. Als je wilt, kun je met een persoonlijke intentie deze klankreis aangaan.

Frank Jenniskens is intuïtief musicus die al meer dan 20 jaar klankligsessies verzorgt alleen en met andere musici.

Tijd: 11.45-14.00u
Prijs: €27,50

Meld je aan voor 28-09 via info@pop-upyoga.nl


17-10 De 5 stress containers workshop

Astrid verzorgt Yin yoga voor de 5 stress containers van jouw lichaam, waar chronische stress zich ophoopt:
# de kaak en het gezicht
# de schouders en de nek
# de longen en het hart gebied
# maag en buik
# de heupen.

Breng je aandacht maar eens een paar keer per dag naar je kaken en je zult merken, dat je ze vaker aanspant, dan je dacht. Wist je dat jouw gespannen kaken een directe connectie hebben met jouw heupen? Merk je op, dat je je tong strak tegen je gehemelte plakt en je vaker dan nodig is een frons tussen je wenkbrauwen hebt? Wanneer je dat opmerkt, mag je met veel liefde voor jezelf ontspannen. En hoe doe je dat beter, dan met een massage? Dus allereerst leer je hoe je jezelf een heerlijke massage kunt geven op die momenten, waardoor je een helder hoofd hebt en weer gefocust door kunt gaan met je activiteit.

Je krijgt in deze workshop lichaamsgerichte tips, kennis over hoe stress zich ophoopt en vastzet in je lichaam en met welke yin yoga houdingen je deze stress los kan laten. Deze workshops is een combi tussen een stukje theorie en de praktijk van een heerlijke yin yoga les, zelfmassage en meditatie.  Zo kun je goed voorbereid de rat race weer in na jouw vakantie!

Tijd: 10.00-12.00
Prijs: €27,00

Meld je aan via info@pop-upyoga.nl


25 oktober start Introductie meditatie training 
Wat was de eerste meditatie training leuk!! We (Iris & Marjon ) zaten al heel snel vol vandaar dat we hem nog een keer gaan geven In de tijd van overvolle agenda’s, veeleisende banen, studies, relaties en/of een gezin, lijkt het soms alsof we geleefd worden in plaats dat we zelf bewust leven en keuzes maken.
Wil je echt iets in je leven veranderen? Dan is deze introductie cursus meditatie geknipt voor jou! Tijdens zes bijeenkomsten maak je kennis met verschillende meditatie technieken. Ervaar actieve en klassieke vormen van meditatie die jou een diep inzicht geven hoe je geest werkt en ervaar diepe ontspanning en oplading.
Regelmatige beoefening van meditatie heeft een positieve uitwerking op de kwaliteit van je leven. Deze introductiecursus geeft je de mogelijkheid de basisbeginselen van meditatie goed eigen te maken.
Data en tijd:
25 oktober, 22 november, 13 december, 17 januari, 14 februari, 21 maart
Tijd: 11.15-12.30 0u
Prijs: €135,00
Meld je aan via info@pop-upyoga.nl

15-11 Yin Yoga & Soundbath
Een ontspannen zondag middag met Yin Yoga & Soundbathverzorgt door Iris & Alies

De heerlijke lange Yin Yogales van Iris en de prachtige klankschalen van Alies nodigen je uit om even alles los te mogen laten en heerlijk te ontspannen.

De klanken van de kristallen klankschalen brengt je opnieuw in contact met jouw essentie, jouw trilling. Er ontstaat letterlijk meer ruimte in ons lichaam en in ons hoofd waardoor we het natuurlijke zelfhelingsproces bevorderen. De trillingen versterkt het effect van de houdingen waardoor we nog meer kunnen verzachten in de houdingen. Het werkt diep door in je lichaam op bindweefsel niveau en dat is waar vaak blokkades zitten (zonder dat we het direct door hebben).

De les wordt afgesloten met een extra lange eindontspanning, waar de prachtige klanken , trillingen en sensaties van de klankschalen werken als een helende massage. Een ware ontspanning voor lichaam en geest!

Tijd: 14.00-15.30u
Prijs: €27,50

Meld je aan via info@pop-upyoga.nl