Agenda

2 december klankligconcert 12.00-13.00

Klank = vibratie. Stel je voor dat je eerst je lichaam helemaal lostrilt via eenvoudige, maar indringende bio-energetische oefeningen. Dan ga je heerlijk losgetrild op een matje liggen en laat je lichaam en geest in een nog diepere ontspanning brengen door de klanken van onder andere gong, didgeridoo, violen, Native American fluiten en stem. Als je wilt, kun je met een persoonlijke intentie deze klankreis aangaan. Frank Jenniskens en Paul Mooijman zijn intuïtieve musici die regelmatig klankligsessies verzorgen o.a. bij yoga-sessies van Marjon Bouman Yogafestival Amersfoort en op het Dutch Yogafestival Terschelling.
Tijd:12.00-13.00 uur
Kosten €18,50. Meld je aan via info@pop-upyoga.nl

14 december Yoga Nidra  17.45-18.45
De kunst van het ontspannen. Of je nu veel denkt of weinig denkt. je bouwt spanningen op. Door beoefening van yoga nidra kunnen 3 spanningen geleidelijk worden losgelaten. Spierspanningen, emotionele spanningen en mentale spanningen.
Je ligt op de grond, je hoeft niets te doen alleen mij stem te volgen.
Kosten 1 les van je kaart of €12,50
Tijd 17.45-18.45 uur.
Meld je aan bij Marjon via info@pop-upyoga.nl
16 december Familieyoga 11.00-12.00 uur

Plezier voor twee! Doe mee, samen met je (klein)kind met deze afwisselende, speelse les met yoga, massage, (adem)spel, muziek, visualisatie en ontspanningsoefeningen. Een moment helemaal voor jullie samen en een heerlijke manier om de zondag mee te starten! De les wordt verzorgd door Sylvia Siegmund; (kinder)yoga-docent, leerkracht en moeder.
Tijd: 11.00-12.00 uur
Prijs: €15,00 per duo
Meld je aan via info@pop-upyoga.nl

21 december Heartsongs & Kirtan 19.30-21.00

Anand Nigam komt samen met zijn vrienden een kirtan verzorgen. Heartsongs en mantra’s zingen met elkaar brengt verbinding.Door het zingen opent je hart, je komt meer bij de stilte in je. Het belooft een mooie avond te worden. Kom uit je december-stress, weer in je ontspannen verbinding.
Tijd:19.30-21.00uur
Kosten €15,00. Meld je aan via info@pop-upyoga.nl

13 januari  YinYoga & Gemberpakking
Een heerlijke lange yinles met aansluitend een gemberpakking. Tijdens de yinles ga je op een diepere laag spanning loslaten. Bij een gemberpakking worden er in gember doordrenkte warme doeken op het gebied van de lever en nieren gelegd. Dit is reinigend, ontspannen en geeft energie. Marjon verzorgt de yinles en de gemberpakking.
Tijd:13.00-15.30 uur
Kosten: €22,50
Meld je aan bij info@pop-upyoga.nl
20 januari  Zelfmassage nek & schouders
Goed voor jezelf zorgen is makkelijker gezegd dan gedaan. Neem het heft in eigen handen en leer in een handomdraai je eigen nek en schouders te masseren. In deze workshop van 1,5 uur leer je een heilzame zelfmassage in combinatie met een aantal oefeningen en ademhaling om zo te ont-spannen en die delen van je lichaam even extra aandacht te geven. Neem je een gastendoekje mee en een haarclip? Ook is het handig als je een hemdje draagt zodat je makkelijk op je huid kunt masseren en een grote handdoek die je om je heen kunt doen. Massage olie wordt verzorgd. Na afloop ontvang je een overzicht met de handgrepen van de zelfmassage én een handig hulpmiddeltje!
Deze workshop wordt gegeven door Gelina van den Hoven.

28 oktober 10:00u – 11:30u
Kosten € 20,00
Meld je aan bij  info@pop-upyoga.nl