Agenda

10 maart YinYoga & Gemberpakking en de klanken van de Handpan
Een heerlijke lange yinles met aansluitend een gemberpakking. Tijdens de yinles ga je op een diepere laag spanning loslaten. Bij een gemberpakking worden er in gember doordrenkte warme doeken op het gebied van de lever en nieren gelegd. Dit is reinigend, ontspannen en geeft energie. Marjon verzorgt de yinles en de gemeberpakking. Tijdens de gemberpakking laat Lisa je genieten van de klanken van de Hang.
Tijd:13.00-15.30 uur
Kosten: €30,00
Meld je aan bij info@pop-upyoga.nl
15 maart Heartsongs & Kirtan with Anand Nigam and friends
Heartsongs en mantra’s zingen met elkaar brengt verbinding. Door het zingen opent je hart, je komt meer bij de stilte in je. Het belooft een mooie avond te worden. Kom uit je  stress weer in ontspannen verbinding.
Kosten:€15,00
Tijd:19.30-21.00
Meld je aan info@pop-upyoga.nl

17 maart familieyoga 11.00-12.00 uur
Plezier voor twee! Doe mee, samen met je (klein)kind met deze afwisselende, speelse les met yoga, massage, (adem)spel, muziek, visualisatie en ontspanningsoefeningen. Een moment helemaal voor jullie samen en een heerlijke manier om de zondag mee te starten! De les wordt verzorgd door Sylvia Siegmund; (kinder)yoga-docent, leerkracht en moeder.
Tijd: 11.00-12.00 uur
Prijs: €15,00
Meld je aan via info@pop-upyoga.nl
22 maart Yoga Nidra  17.45-18.45
De kunst van het ontspannen. Of je nu veel denkt of weinig denkt. je bouwt spanningen op. Door beoefening van yoga nidra kunnen 3 spanningen geleidelijk worden losgelaten. Spierspanningen, emotionele spanningen en mentale spanningen.
Je ligt op de grond, je hoeft niets te doen alleen mij stem te volgen.
Kosten 1 les van je kaart of €12,50
Tijd 17.45-18.45 uur.
Meld je aan bij Marjon via info@pop-upyoga.nl
24 maart Voetreflexmassage 13.00-14.30 uur

Voetreflexmassage geven is leuk, ontvangen is lekker en het is ook nog eenvoudig door iedereen te leren.
In deze workshop leer je een eenvoudige en ontspannende voetmassage te geven en ontvang je er zelf ook een. We bespreken globaal de reflexzones van de voet en na de demonstratie ga je zelf aan het werk. Het is niet alleen heerlijk ontspannend, maar ook kom je weer met beide benen op de grond.
Deze workshop wordt gegeven door Els van Veen op 10 februari en 24 maart.
Tijd: 13.00-14.30 uur
Prijs: €20,00
Meld je aan via info@pop-upyoga.nl

7 april Yin Yoga & Cacao Ceremonie 13.30-16.00 uur

Kijk je uit naar een bijzondere middag waarbij yin yoga gecombineerd wordt met een prachtige cacaoceremonie? Een ontspannen middag waar verbinding met je hart centraal staat? Meld je dan aan voor de workshop yin yoga met cacaoceremonie gegeven door Corona Meerman.

Yin Yoga
Tijdens de yin yoga les worden de houdingen ongeveer 5 minuten vast gehouden. Alle houdingen zijn liggend of zittend en stimuleren de meridianen. In deze speciale workshop zal de focus liggen op twee meridianen: hart en perdicardium.
CACAO
Het openen van het hart door alle yin houdingen wordt verdiept door de cacao. Cacaoceremonies komen van oorsprong vandaan bij de Maya’s in Zuid-Amerika. Zij zagen toen al de diepe, liefdevolle, helende kracht van 100% pure cacao. In het westen zien je nu ook cacaoceremonies verschijnen: bij elkaar komen, de pure smaak van cacao proeven, connectie met je hart maken en met anderen. Iets wat we soms in het drukke westen vergeten…
Tijd: 13.30-16.00 uur
Prijs: €30,00
Meld je aan via info@pop-upyoga.nl