Agenda


30 mei Klank, ontspanning en yin yoga met Marjon & Astrid
De magische uitwerking die klank op je kan hebben in combinatie met een meditatieve vorm van yoga. Dat is de klank met yin yoga workshop van Marjon & Astrid.

De trillingen en klanken van verschillende klankschalen brengen je in de zogenaamde tetha staat van bewustzijn. Hier zijn we ons niet bewust van tijd en ruimte. Tussen waken en slapen, doezelen en dagdromen. Het is een niveau waarin we onze intuitie kunnen benutten.

Wanneer we yin yoga beoefenen laten we een eventueel ongemak in de houding bestaan en zoeken we naar de ontspanning, het loslaten van weerstand, oordelen en overtuigingen. Een yin yoga houding strekt een bepaald gebied van jouw lichaam, waar energiebanen lopen in je bindweefsel. We brengen als het ware lichte stress op dat gebied en houden de yin yoga pose een aantal minuten aan. In deze tijd ben je mindful in het hier en nu aanwezig en laat je eventuele ballast los. Wanneer je uit de houding komt, kunnen blokkades in de energiebanen doorbreken en jouw energie weer vrij stromen. De klanken en trillingen van de schalen helpen je om in de houding te doezelen en dagdromen, te zijn met je adem, tijd en ruimte los te laten.

Marjon en Astrid vullen de ruimte met klank en zetten de schalen op je lichaam voor een ultieme klank beleving.

Tijd:10.30-12.00
Tarief:€40,-
Meld je aan via info@pop-upyoga.nl


27 juni innerlijke wijsheid met Mary.Thema je eigen plek.

Wil je bewuster leven? Durf je te vertrouwen op je intuïtie? Alle antwoorden en wijsheden zitten al in jou. Creëer je eigen pad voor een licht, luchtig en liefdevol leven. We gebruiken de creatiekaarten van de Maya wijsheid als kompas. Hoe beter je jezelf leert kennen, des te meer begrijp je ook de ander.

Mary faciliteert vrouwen op een speelse manier bewust te maken waar ze nu staan. Hoe ze na een grote verandering in hun leven weer krachtig de volgende periode in hun leven kunnen invullen. Op pad naar een meer licht, luchtig en liefdevol leven.

Tarief: €35,00
Tijd: 14.00-16.00u
Meld je aan info@pop-upyoga.nl 


5 september Cacao & Yin Yoga met Iris
Ervaar met Iris de magie van Cacao en Yin Yoga in een bijzondere, ontspannen bijeenkomst waarbij verbinding met je hart, je lichaam en anderen centraal staat en ga met hernieuwde energie naar huis.

CACAO
Cacao wordt vanuit de oude culturen van de Inca’s en Maya’s in Zuid- en Midden-Amerika gezien als ‘Food of the Gods’, de heilige boon.
Cacao staat bekend als zacht, vrouwelijk en liefdevol, het stimuleert je om je hart te openen en het versterkt het gevoel van verbinding met jezelf en de mensen om je heen.
Tijdens een cacao ceremonie ervaar je de diepe, liefdevolle, hartverwarmende en helende kracht van cacao. Je maakt connectie met je hart, je hartenwensen, en met anderen.
100% pure, rauwe cacao bevat ontzettend veel magnesium. Magnesium laat spanning verdwijnen uit bindweefsel en spieren, met name ook rondom ons hart. Het zorgt ervoor dat we ons lichamelijk en energetisch kunnen ontspannen, ons hart opent en de emoties komen vrij.

YIN YOGA
Bij Yin Yoga blijven we ongeveer 3 tot 5 minuten in zittende en liggende houdingen. Tijdens deze speciale les richten we ons met name op het openen van het hartgebied, en stimuleren we de hart- en pericardmeridiaan.

VOORBEREIDING
Eet bijvoorkeur een licht ontbijt en daarna niets meer.  De voedingsstoffen in de cacao worden beter opgenomen op een lege maag, en daarnaast voel je dan ook meer effecten van de cacao.  Voor koffie ( en andere cafeïne houdende dranken) geldt hetzelfde, dus drink deze het liefst alleen in de ochtend.

Tijd: 14.00-16.00u
Prijs: €40,00 (inclusief cacao)
Meld je aan via info@pop-upyoga.nl