Agenda


9 oktober Afstemmen op je eigen wijsheid met Mary
In deze workshop maak je kennis met de Maya wijsheid en de Tzolkinkalender. Hoe kun je gebruik maken van jouw kwaliteiten en herken je je valkuilen. Met behulp van de dagenergie ga je aan de slag met je intentie en ervaar je hoe je kan afstemmen op je eigen wijsheid. Je leert gebruik te maken van de energie die je niet ziet maar wel voelt. Je hoeft helemaal geen kennis van de Maya wijsheid te hebben om hier aan deel te nemen.

Deze workshop kun je ook uitbreiden met de middagworkshop SoulCollage®. Zo geef je direct meer diepgang aan je ervaring van de ochtend en maak je zichtbaar waar het werkelijk bij je om gaat.
Kan je niet op 9 oktober? Doe dan 13 november mee!

Tijd:10.00 – 12.00u
Tarief: €45,00 incl handout. In combinatie met de ochtend totaal € 80,-
Meld je aan via info@pop-upyoga.nl


9 oktober Soulcollage met Mary
In de middag gaan we op een andere manier aan de slag. SoulCollage® is een creatieve manier om contact te maken met je intuïtie. Je kiest op gevoel afbeeldingen die je aantrekken.
Deze afbeeldingen knip of scheur je uit en plak je vervolgens op een kaart. Voor deze workshop hoef je niet artistiek te zijn. Iedereen kan het.
Als vanzelf ontstaan de mooiste collages.
Na het maken van de kaart(en) volgt het lezen van de kaart. Een verrassend proces waarbij de kaart een boodschap voor jou heeft.
Kan je niet op 9 oktober? Doe dan 13 november mee!

Tijd:13.00 – 15.00u
Tarief: €45,00 inclusief SoulCollage® materialen. In combinatie met de ochtend totaal € 80,-
Meld je aan via info@pop-upyoga.nl

16 oktober Dru yoga Special met Astrid
Dru yoga is een zachte vorm van yoga. Zacht voor de gewrichten, een weldaad voor je rug en liefdevol voor je hart. Met speciale aandacht voor de voor dru yoga typerende Energy Block Relase reeksen (EBR’s). Rustige bewegingen, waarbij de energie in jouw lichaam vrij van blokkades gaat stromen. Een bijzondere special met meditatie, activatie, ontspanning, inspanning, bewustzijn, ademhaling en mantra.

Tijd:10.00 – 12.00u
Tarief: €35,00
Meld je aan via info@pop-upyoga.nl


24 oktober Yin Special met gemberpakking & klank met Marjon
Jaaaa het voordeel van het najaar…is dat je weer heerlijk kan ontspannen met de klanken en de warme in gember gedrenkte doeken. Echt een heerlijke combi van yin, klank en warme doeken. Eerst gaan we het lichaam, de adem en de. mind met de yin tot rust laten komen. Tijdens de yin houding leg ik een klankschaal op je, De trilling van de klankschaal geeft verdieping aan de ontspanning. Na de yin leg ik in warme in gembergedernkte doen op het gebied van de lever, nieren. Dit werkt reinigend en ontspannend. Zoals altijd is er wat lekkers bij de afsluitende thee. Je gaat als nieuw weer naar huis!

Tijd:11.30 – 13.30u
Tarief: €35,00
Meld je aan via info@pop-upyoga.nl


26 november Astrid zingt……
Wie mij al wat langer kent, weet dat zingen mijn passie is. Mijn stem is mijn adem, mijn adem is mijn leven. Ik voel er wel wat bij dus.

Vanaf mijn tienertijd zing ik. Van de schoolband, bruiloften en partijen band, easy listening duo’s, verschillende wereldmuziek feestbands tot een fijne pop band. Mooie bestaande liedjes en veel eigen composities. Wat een prachtige tijd was dat, samen met mijn muziek vrienden op grote en kleine podia, festivals en in opname studio’s. Ik kijk er met trots en een warm gevoel op terug.En nu lijkt alles ineens heel mooi samen te vallen. De ontdekking van de klanken van klankschalen, sjamanen drum, rainstick en steel drum samen met de klanken van mijn stem! Intuïtief zingen, mantra’s en mooie liedjes.
Bij een uur “Astrid zingt…” lig of zit je in een voor jou comfortabele houding en sluit je je ogen. Laat je meevoeren op een klankreis, ontspan en geniet.

Tarief: € 22,50
Tijd:20.00-21.15u
Meld je aan via info@pop-upyoga.nl