Agenda08-02 Duo Yoga 14.00-16.00u
Wat is er leuker dan yoga? Duo Yoga! In deze workshop nemen Iris en Katerina je mee op reis door verschillende yoga asana’s die een verdiepende laag krijgen door ze samen uit te voeren. In contact met de ander kom je dieper in een houding en dichter bij jezelf! Door samen te werken help je elkaar om nog meer uit een houding te halen en dieper te ontspannen in de houding. Op speelse wijze leer je zowel verbaal als non-verbaal te communiceren, samen te werken en elkaar aan te voelen. Duo yoga gaat over contact maken, grenzen ervaren, verleggen en respecteren, ademwerk en massage. Daag jezelf uit om te verbinden met een ander yoga!

Je kunt je aanmelden als duo met je vriend(in), buurman, partner, moeder… maar je kunt je uiteraard ook alleen opgeven en ter plekke een duo vormen.

Tijd: 14.00-16.00
Prijs: €25 p.p. of €40 samen

Meld je aan via info@pop-upyoga.nl


9-02 Stadsverlichting 20.00-20.45u
Pop-upyoga opent de deuren voor Stadsverlichting. Kom je samen met Iris mediteren?

Iedere maand komen mensen in huiskamers over heel de wereld bijeen om een uur stil te zijn. Door samen in een huiskamer te mediteren, kom je niet alleen thuis bij jezelf, maar ook bij elkaar. Bovendien heeft gezamenlijke stilte een positief effect op de omgeving. Er ontstaat meer harmonie en flow. Als je een betere wereld wilt, hoef je de straat niet op. Je bent effectiever als je samen een krachtig meditatief veld creëert. Doe mee met Stadsverlichting. Verlicht jezelf, verlicht elkaar en verlicht je wereld!

Deelname is gratis.

Meld je aan via info@pop-upyoga.nl