Agenda


12-07 Yin Special met Klankschalen

Yin special met klankschalen!
Astrid en ik geven een yin special met klankschalen.
Wil je ervaren, hoe ontspannen de klank van een klankschaal kan zijn? De bijzondere gewaarwording van wat de trillingen van de klank met jou kunnen doen? En tegelijkertijd een mooie yin yoga les krijgen? De ontspannen werking, die de klanken kunnen hebben, doen je verder weg “zakken” in de houdingen en stimuleren je spieren nog verder te ontspannen.

Tijd: 13.30-15.00u
Prijs: €22,50

Meld je aan via info@pop-upyoga.nl


12-07 Stadsverlichting mediteren met elkaar.

Iedere maand komen mensen in huiskamers over heel de wereld bijeen om stil te zijn. Door samen te mediteren, kom je niet alleen thuis bij jezelf, maar ook bij elkaar. Bovendien heeft gezamenlijke stilte een positief effect op de omgeving. Er ontstaat meer harmonie en flow. Als je een betere wereld wilt, hoef je de straat niet op. Je bent effectiever als je samen een krachtig meditatief veld creëert. Doe mee met Stadsverlichting. Verlicht jezelf, verlicht elkaar en verlicht je wereld!

Doe mee met Iris en maak een krachtig veld meditatief veld.

.Tijd:20.00-20.45u
Je kan de les gratis in boeken in Momo of meld je aan via info@pop-upyoga.nl


29-08 De 5 stress containers workshop
Astrid verzorgt Yin yoga voor de 5 stress containers van jouw lichaam, waar chronische stress zich ophoopt:
# de kaak en het gezicht
# de schouders en de nek
# de longen en het hart gebied
# maag en buik
# de heupen.

Breng je aandacht maar eens een paar keer per dag naar je kaken en je zult merken, dat je ze vaker aanspant, dan je dacht. Wist je dat jouw gespannen kaken een directe connectie hebben met jouw heupen? Merk je op, dat je je tong strak tegen je gehemelte plakt en je vaker dan nodig is een frons tussen je wenkbrauwen hebt? Wanneer je dat opmerkt, mag je met veel liefde voor jezelf ontspannen. En hoe doe je dat beter, dan met een massage? Dus allereerst leer je hoe je jezelf een heerlijke massage kunt geven op die momenten, waardoor je een helder hoofd hebt en weer gefocust door kunt gaan met je activiteit.

Je krijgt in deze workshop lichaamsgerichte tips, kennis over hoe stress zich ophoopt en vastzet in je lichaam en met welke yin yoga houdingen je deze stress los kan laten. Deze workshops is een combi tussen een stukje theorie en de praktijk van een heerlijke yin yoga les, zelfmassage en meditatie.  Zo kun je goed voorbereid de rat race weer in na jouw vakantie!

Tijd: 10.00-12.00
Prijs: €27,00

Meld je aan via info@pop-upyoga.nl


18 september Klankconcert Pim de Groot

Pim de Groot: Bedenker en oprichter van de Academie voor Klank. Tevens hoofddocent bij de opleidingen Integraal Klankwerk, Pedagogisch Klankwerk, Klank & Ontspanning en het verdiepingsjaar
“The Sound Experience”.

Pim werkt met volwassenen en kinderen, individueel en in groepsverband. Geeft klank(schaal)concerten, workshops en trainingen. Daarnaast verzorgt hij op aanvraag kortlopende coachingstrajecten (Anahata Resonantie).

Het klankschaalconcert kan een diepgaande lichamelijke en geestelijke
ontpanning teweeg brengen. De geluidsgolven van de boventoonrijke klanken
stimuleren wellicht ook onze hersenen tot het maken van meer en andere
verbindingen. In dat geval is er sprake van een bewustzijnsverruimende werking.

Tijd: 19.30-20.30u
Prijs: €15,00

Meld je aan via info@pop-upyoga.nl


25 oktober start Introductie training Meditatie
Wat was de eerste meditatie training leuk!! We (Iris & Marjon ) zaten al heel snel vol vandaar dat we hem nog een keer gaan geven In de tijd van overvolle agenda’s, veeleisende banen, studies, relaties en/of een gezin, lijkt het soms alsof we geleefd worden in plaats dat we zelf bewust leven en keuzes maken.
Wil je echt iets in je leven veranderen? Dan is deze introductie cursus meditatie geknipt voor jou! Tijdens zes bijeenkomsten maak je kennis met verschillende meditatie technieken. Ervaar actieve en klassieke vormen van meditatie die jou een diep inzicht geven hoe je geest werkt en ervaar diepe ontspanning en oplading.
Regelmatige beoefening van meditatie heeft een positieve uitwerking op de kwaliteit van je leven. Deze introductiecursus geeft je de mogelijkheid de basisbeginselen van meditatie goed eigen te maken.
Data en tijd:
25 oktober, 22 november, 13 december, 17 januari, 14 februari, 21 maart
Tijd: 11.15-12.30 0u
Prijs: €135,00
Meld je aan via info@pop-upyoga.nl