Sylvia Siegmund

Over mij

Hallo! Mijn naam is Sylvia en ik geef les in Hatha yoga & Familie yoga. Jaren geleden volgde ik zelf mijn allereerste yogales. Ik wilde graag meer bewegen en beter ontspannen. In yoga komt dat, én nog veel meer, samen.

Omdat ik me graag meer wilde verdiepen in yoga, startte ik met de docentenopleiding, bij Saswitha in Bilthoven.

Vanuit mijn moederschap en achtergrond in het onderwijs, waar ik jarenlang voor de klas stond, ontstond de wens meer te leren over kinderyoga. Daarom volgde ik de kinderyoga docentenopleiding bij Helen Purperhart, aan de Jip & Jan academie in Almere.

De lessen

Hatha yoga

Tijdens de les voer je de yogahoudingen eerst bewegend, op het ritme van je adem, uit. Daarna volgt een stille fase waarin je in de houding bent. Met je aandacht ga je naar binnen, naar je adem, om zo meer los te laten en te ontspannen. De oefeningen variëren van licht tot uitdagend en zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Je past de houdingen aan jouw eigen lichaam aan. Zo oefen je altijd binnen je eigen mogelijkheden. We sluiten af met een lange eindontspanning, waarin lichaam en geest de effecten van de les kunnen opnemen. Naast de klassieke Hatha yoga houdingen, maak ik in mijn lessen ook gebruik van oefeningen uit andere yoga disciplines, voor wat speelse variatie. Kom zelf ervaren wat yoga voor je kan doen. Je bent van harte welkom voor een proefles!

Familie yoga

Eens per maand is er een familieyogales voor kinderen, samen met hun ouder(s), opa, oma of andere vertrouwde volwassene. In deze les doen we op een speelse, dynamische manier yoga. Aangepast aan de leeftijd en de belevingswereld van de kinderen. Vanuit een thema of verhaal doen we yogahoudingen, voor onszelf en met elkaar. We gaan masseren, spelen spelletjes, bewegen en ontspannen.

Kom samen Yoga doen met je kind of je hele gezin; een mooie manier voor quality time, bewegen en plezier maken samen!

Prijzen & lestijden

Hatha yoga: 10 lessen 97,50, 12 weken geldig. les 75 minuten
Familie yoga: 15 euro per duo (1 ouder en 1 kind) extra kind 7,50 les 60 minuten

Maandag
19.15 – 20.30 Hatha yoga
20.45– 22.00 Hatha yoga

Contact

Wil je meedoen met een yogales van Sylvia, wil je een gratis proefles volgen of heb je vragen? Vul dan onderstaand formulier in.