Jacoliene van Burgsteden

Mijn roots liggen in het onderwijs. Hier ben ik jarenlang werkzaam geweest en heb daar verschillende rollen vervuld. Ik raakte in mijn werk echter verzadigd en was aan iets nieuws toe. Door toeval ben ik in aanraking gekomen met yoga en ik was meteen verkocht! Omdat ik behoefte had aan meer verdieping en inzicht, heb ik de Teacher Training Vinyasa gevolgd bij Johan Noorloos op de Nieuwe Yogaschool in Amsterdam . Het gevoel wat yoga mij geeft wil ik graag doorgeven. Je gaat je namelijk echt bewuster, soepeler, gezonder, fitter en blijer voelen. En zodoende ben ik gestart met het geven van yogalessen.

Het mooie van yoga is, dat er zoveel verschillende vormen zijn. Er is altijd wel een vorm die bij je past. Dat maakt yoga zo toegankelijk voor iedereen. Je haalt eruit wat jouw dient. Dat kan op puur fysiek niveau zijn, maar ook op geestelijk niveau waarbij je je steeds bewuster wordt van je eigen gedachten en handelingen. Het een is niet beter dan het ander. Het is wat het is!

Vinyasa flow yoga is een dynamische vorm van yoga, Verschillende houdingen wisselen elkaar vloeiend af op het ritme van de adem. De voortdurende focus op adem en beweging brengt de aandacht gemakkelijk in het nu. Vinyasa flow yoga is gericht op het ontwikkelen van kracht en flexibiliteit in het lichaam en het tot rust brengen van de geest.

Flow lessen kunnen verschillen van tempo. Ik kijk naar het niveau van de groep en pas daarop het tempo aan.

Shakti Yoga

Shakti staat voor de scheppende kracht en energie die in iedereen zit. Door het beoefenen van yoga spreek je deze kracht en energie aan wat het mogelijk maakt om het licht in jezelf te ontdekken en te laten schijnen.

Prijzen & lestijden

1 Proefles gratis
Losse les €12,50
Tienrittenkaart: € 97,50 (12 weken geldig)
Duur van de lessen: 75 minuten

Donderdagavond:  19.15 – 20.30

 

Bekijk het rooster