Astrid Ogelo

Moyo is het mooiste woord dat ik ken. Het is Swahili en het betekent: hart, geest, leven, vertrouwen, moed, geloof, eerlijkheid en intuïtie. Eén woord dat zegt dat alles met elkaar verbonden is! De Swahili hebben dat goed gezien. Alles in ons is verbonden tot één prachtig pakketje: gedachten, gevoelens, ademhaling, lichaam, eetpatroon, energiebalans, zingeving, beweging, ontspanning. Maar natuurlijk hapert het soms. Je moet er goed voor zorgen. Alles heeft invloed op elkaar.

Het aantal indrukken dat wij in de maatschappij van nu te verwerken krijgen, is simpelweg niet te verwerken. Onder andere daarom is het, dat we soms het gevoel hebben ons eigen leven niet te kunnen bijbenen. We hebben het druk, druk, druk. We zijn geneigd alleen ons hoofd in te zetten om weerstand te bieden tegen al die indrukken en al de keuzes, die we moeten maken. Ons lichaam en gevoel inzetten verleren we gewoon een beetje. Terwijl je lichaam alles hoort, wat je denkt en oneindig wijs is. Je lichaam laten spreken en serieus nemen helpt je de juiste keuzes te maken en rust te nemen, wanneer nodig.

In mijn Relax Yoga lessen kom je weer in contact met je lichaam en ervaar je elke les diepe rust. Door yoga, meditatie, mindfulness, ademhaling, zelfmassage en ontspanning te combineren in de lessen leer je je aandacht te richten en het zelfhelend vermogen van jouw lichaam te stimuleren. Een moment van rust en bewustwording in je drukke week!

Ik ben holistic life coach, opgeleid aan de Academie voor Holistisch Coachen in Amersfoort. In mijn praktijk Moyo coaching kun je holistic life coaching sessies krijgen en individuele Relax Moyo coaching.

Naast Moyo coaching werk ik als trajectbegeleider integratie en participatie bij NVA in Amersfoort. Mijn jarenlange ervaring met het coachen van vluchtelingen maakt, dat ik vanzelf sprekend zonder oordeel naar jou kijk en luister. Taal is voor mij niet het enige middel om te communiceren met jou. Ik maak contact van hart tot hart.

Lestijden

De groepslessen RelaxYoga zijn op:
Vrijdagavond:
19:00 tot 20:15 uur

Tarieven:

Proefles: gratis
Losse les: €12,50
10 ritten kaart: €97,50 (12 weken geldig)

Contact

Wil je meedoen met een yogales van Astrid of heb je vragen? Vul dan onderstaand formulier in.