Docenten

Marjon Bouman

Marjon Bouman

Hatha Yoga & Pilates & Yin Yoga

Door yoga kan je patronen doorbreken, zonder jezelf geweld aan te doen, maar juist door opzoek te gaan naar je ware zelf. En wat is er mooier dan dat!

Meer over Marjon ›

Petra Claassen

Petra Claassen

Kunja Kinderyoga

Kinderen houden van beweging en afwisseling. Een les kinderyoga is dan ook dynamisch, er wordt tijd besteed aan zowel in- als ontspanning.

Meer over Petra ›

Jacoliene van Burgsteden

Jacoliene van Burgsteden

Vinyasa Flow Yoga

Vinyasa flow yoga is een dynamische vorm van yoga. Verschillende houdingen wisselen elkaar vloeiend af op het ritme van de adem.

Meer over Jacoliene 

Judith Kelderman

Judith Kelderman

Saswitha zwangerschapsyoga

Yoga betekent voor mij diep thuiskomen bij jezelf. Altijd, op ieder moment heb je alles wat je nodig hebt in je, je hoeft er alleen maar verbinding mee te maken.

Meer over Judith 

José van der Loop

José van der Loop

Yoga filosofie & Healing-Deblokkeren door Liefde

Voor mij gaat het in het leven om liefde, inzicht en persoonlijke transformatie. In mijn Yoga Filosofie lessen en healingsessies breng ik dit bij elkaar tot een weldadig geheel!

Meer over José

Sylvia Siegmund

Sylvia Siegmund

Hatha yoga & Familie yoga

ik geef les in Hatha yoga & Familie yoga. Jaren geleden volgde ik zelf mijn allereerste yogales. Ik wilde graag meer bewegen en beter ontspannen. In yoga komt dat, én nog veel meer, samen.

Meer over Sylvia

Eva van Zuiden

Eva van Zuiden

Hatha yoga

In de drukte en chaos van alledag in onze westerse maatschappij is het vaak moeilijk om tijd voor jezelf te nemen. Tijd om te voelen, uit je hoofd en in je lijf. 

Meer over Eva

Astrid Ogelo

Astrid Ogelo

Relax Moyo

In mijn Relax Moyo lessen kom je weer in contact met je lichaam en ervaar je elke les diepe rust.

Meer over Astrid

Iris Kasper

Iris Kasper

Hatha yoga

In mijn lessen breng ik je weer ‘terug’ in verbinding met jezelf, ik neem je mee op reis door je lichaam en leer je te luisteren naar wat je lichaam en geest jou te vertellen hebben.

Meer over Iris